Katalog Tasarımı

Katalogda Yer Alan Ürün Ve Hizmetler Kurumsal Bir Yapıyı Yansıtır.

Verilen hizmetlerin tamamını içeren bir katalog her açıdan oldukça avantajlıdır. Kataloğu inceleyen kişi bir kaç ürün ya da hizmeti almışken diğer ürün ya da hizmetleri de tercih etmek ister. Bu durum tamamen araştırma sonuçlarına dayanan bir veridir. Bu nedenlerden dolayı birçok büyük firma katalog ile işlerini yürütmektedir. Gaziantep web tasarım işlemlerinde sitenin tüm tasarımı ile birebir ilgilenir ve ek olarak katalog işlemlerini de tamamlar. Katalog işleminde görseller çok önemlidir. Hem web sitesinde hem de katalogda kullanılmak üzere endüstriyel fotoğraf çekimini de yaparak her bir işlem için farklı kişiler ile muhatap olma durumunu ortadan kaldırır. Böylece bu işlemler bir bütün olarak daha şık ve daha verimli duracaktır.

Katalog hazırlama süreci içerisinde çekilen fotoğraflar sosyal medya takibi yapan kişiler için paylaşılır. Bu aşamaların tamamı tıpkı firma sahibi gibi entegre bir şekilde yapılır. Çekilen fotoğraflar pek çok yerde kullanılır ve tanıtıma bu fotoğrafların katkısı çok büyüktür. Asıl önemli olan ise hizmetlerin tamamını içeren bir kataloğun olmasıdır. Kataloğun hazırlanma süreci içerisinde tüm tasarımlar sayfa düzenleri ve metinler Gökbağ tasarım tarafından yapılır. Katalog sayesinde verilen kurumsal imaj tercih edilme oranını artıran en büyük nedenlerden bir tanesidir. Bu duruş işlerini riske atmak istemeyen herkesin tercihi olan kurumsal bir sistem ile çözmek istemesi şeklinde açıklanabilir. Tüm bu çalışmaları gökbağ tasarım adresini inceleyerek firmaya yaptırmak mümkündür.

Siz İş Yerinizi Kapatsanız da Katalog Sizin İçin Çalışsın.

Dijital pazarlama alanında hizmetlerini daha da geniş bir kesime duyurmak mümkün. Dijital bir ortamda sunulan ürünler en az reelde sunulan hizmetler kadar rağbet görmektedir. Bu açıdan bakıldığında bir web sitesi yirmi dört saat boyunca hizmet verebilir, katalogdan ne zaman istenilirse ürün incelenebilir. Bu adımlar firmanın maliyetine çok büyük katkı sağlar. Mali açıdan reklam verme ücretlerini düşüreceği gibi çok etkili bir şekilde sürdürülmesini sağlar. Fotoğraflar ile desteklenen metinler hizmetler ve ürünler hakkında yeterli bilgi verir. Fiyat ve temin etme gibi birçok bilgi katalog üzerinde yer almaktadır.

X
Bizi arayın